Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chris-nél Thommy-val

2010.07.26

2010.július 26.

Egy újabb nap Chris nélkül.Hiányzik,róla álmodom minden éjjel. Nézem a holdat,és belegondolok,hogy most mit csinálhat. Oh,de nehéz ez. Kibírom,mert erős vagyok,remélem,hogy nem halok bele ebbe az egészbe.

Még mielőtt elment volna,elhívott magához,a házukba. Van egy öccse,aki 16 éves,és irtó helyes,és rendes is persze. Aztán Chris gyorsan elszaladt a boltba,hogy vegyen pár dolgot,addig én Thommy-val (mivel ez öccsének a beceneve:a Thomas-ból) voltam.Körbevezetett a házban,megmutatott mindent,bevitt a szobájába is. Nagyon cool szobája van. Kék a fal,és rá van graffiti-zve a falra a beceneve:Thommy. Olyan édes volt. Elmesélte,hogy amikor kicsi volt, mindig lehúzta Chris nadrágját.Ezen persze jókat nevettünk.Azt mondta,hogy télleg szép vagyok. És ez őneki különös volt,mert amennyiszer Chris felhozott magához egy lányt,annyiszor volt hányingere ,mert annyira rondák voltak. Yah,és azt is mondta,hogy irtó jó a humorom...ezt abból tudta,met mondott pár viccet,és azokon nagyon jókat kuncogtam. Thommy teljesen más,mint Chris... nem mondom,hogy leakarom váltani Chris-t,de csak,hogy Thommy is megérdemelne engem. Oh,mindjárt elszállok ettől. Aztán leheveredtünk az ágyra Thommy-val,és majdnem megcsókolt. De aztán hallotuk,hogy a lépcsőn jön fel valaki,és elugrottunk egymástól. De végén kiderült,hogy csak a kiskutyájuk Chappy volt. Ezért visszaültünk. Lassan hajolt felém Thomas...nehogy félreugorjak,aztán az ajka az ajkamhoz ért,a nyelve a nyelvemhez,és megtörtént az első csók. Majd felálltunk,és kimentünk a szobából,mintha mi sem történt volna. Lent a konyhában várt már Chris is.

-Hát ti hol voltatok,mit csináltatok ennyi ideig oda fent?-kérdezte.

-Csak megmutattam neki a szobádat...és nagyon tetszett neki.-hazudott Thommy,hogy nehogy rájöjjön.

-Remélem is,hogy nem vennéd el a csajom.-mondta Chris,majd oda jött felém,és ar arcomra nyomott egy puszit...gondolom,hogy csak viccelt,és nem sejt semmit a csókból.

-Ach,dehogy-legyintettem,és mondtam egy könnyed hú-t mikor Thomas-ra néztem.Meg- könnyebbültem.

Fú,hát ez rázós nap volt,de azért jól éreztem magam,szerencsére Chris nem akart megcsókolni,nem úgy,mint az öccse. Ennek ellenére jól aludtam,bár a furdalt a lelkiismeret,hogy átvertem Chris-t. Reggel ismét szépen sütött a nap.De arra a napra nem terveztem semmi különöset,csak Nells-sel akartam találkozni,és beszélgetni.
 Persze őneki sem mertem elmondani a csókot Thom-mal (mert én így fogom hívni,a Thommy,annyira gyerekes,de istenien csókol,ezt bevallom).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szerkesztő

(Nelly, 2010.08.01 15:58)

Szia!Örülök neki,kösszke. Akkor jó,mégegyszer kössz

nem publikus

(Blondiehe, 2010.07.26 19:30)

Szijjoh. De jó,én vagyok az első. Imádom a honlap-blogod Nelly,további sok sikert hozzá. És ez a rész olyan szuperre sikerült,felülmúlja még a többit is. Gratulálok,remélem sok mindenkinek tetszik majd.